Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
crispy strips
lipii
o conserva cu rosii decojite cu tot cu sucul lor (200ml)
cascaval ras
parmezan
o lingura sos de soia
boia, sare, piper, cimbru
Mod de Preparare: Taiem in bucati mici rosile decojite si le punem pe foc, impreuna cu 30ml ulei de masline. Dupa le-am lasat cateva minute pe foc adaugam 3 linguri din sosul lor si condimentam cu sare, piper, sos de soia, boia si mai lasam 2-3 minute pe foc. Luam o lipie (o incalzim inainte in cuptorul cu microunde pentru a fi mai usor de impachetat) o ungem cu sosul de rosii peste care punem bucati taiate mici de crispy. Punem pe deasupra cascavalul ras, parmezanul si cimbru. Impachetam in doua lipia si cu ajutorul unei pensule (sau cu mana) ungem lipia pe partea de sus cu putin ulei de masline. Punem lipia intr-o tigaie grill cu partea unsa la prajit. Inainte sa o intoarcem ungem si cealalta parte cu ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit bine taiem lipia pe mijloc si o savuram din plin!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.