Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
25 g icre nepreparate de crap
100 g gris
200 ml lapte
sare
apa minerala
ulei
sucul de la o jumatate de lamaie
ceapa
Mod de Preparare: Pentru inceput, fierbem grisul cu lapte. Da, se face un gris cu lapte obisnuit, diferenta este doar ca nu adaugam zahar. Se lasa grisul cu lapte la rece si cand acesta este racit complet, se adauga icrele. Amestecam bine si incepem sa adaugam alternativ uleiul, apa minerala si sucul de lamaie, amestecand incontinuu ca la o maioneza. Cand obtinem o pasta mai consistenta decat maioneza, dar foarte fina si pufoasa, taiem o jumatate de ceapa rosie marunt. Adaugam ceapa rosie tocata peste salata de icre si cam asta e. Se serveste cu paine prajita! De asemenea salata este delicioasa cu paine moale.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.