Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 lipie mare graham sau albă
2 felii de cașcaval
porumb la conservă
jumătate de ardei tăiat micuț
un pumn de spanac
Metodă de preparare: Într-o tigaie se pune un pic de ulei și se pun la calit 3 minute porumbul, ardeiul și spanacul, sărate și piperate, până în momentul în care verdeața este gătită. Scoatem legumele pe o farfurie iar in tigaie punem lipia. O rumenim bine pe ambele părți, după care adăugăm cașcavalul și legumele. O îndoim în două și o mai lăsăm un minut la făcut în tigaie. Servim lipia cu un sos de iaurt sau ketchup lângă, în funcție de preferințe.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.