Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
50 g unt
50 g biscuiti faramitati
6-7 mere
scortisoara si zahar dupa gust pentru umplutura de mere
pandispan din doua oua
Mod de Preparare: Merele curatate de coaja si rase se calesc intr-o cratita, la foc mic, cu scortisoara si zahar. Untul se taie felii subtiri si se aseaza in tava. Biscuiti sfaramati se presara in tava, peste feliile de unt apoi adaugam merele calite nivelandu-le cu ajutorul unei spatule sau cutit lat. Cand merele sunt complet racite se adauga pandispanul facut din doua oua. Se da prajitura la cuptorul incins, la 180*C pentru 20-25 minute, pana cand capata o culoare aurie. Cand prajitura este complet racita, se rastoarna pe un platou, se poate orna cu frisca sau nu, se taie felii si se serveste.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.