Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 oua
6 linguri de zahar
4 linguri de faina
o lingurita de praf de copt
150 g nuca macinata
Pentru crema avem nevoie de:
4 galbenusuri
200 g zahar pudra
200 g margarina
3 linguri smantana dulce
2 lingurite de ness
Mod de Preparare: Se face un pandispan obisnuit pentru prajituri in care se adauga la final nuca macinata. Pandispanul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins la 180*C pentru 15-18 minute, sau pana cand capata o culoare aurie si trece testul scobitorii. Pandispanul se lasa sa se raceasca complet, timp in care incepem sa pregatim crema de ness.
Pentru crema de ness procedam la fel ca si la crema de oua: La bain-mairie amestecam zaharul pudra cu galbenusurile pana cand zaharul este topit. Lasam crema sa se raceasca, apoi adaugam margarina batuta spuma, cele doua lingurite de ness si smantana dulce. Crema se intinde peste pandispan si se presara nuca taita marunt peste crema. Se orneaza cu ciocolata topita.
Tips: Inainte de a taia nuca, dati-o la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, se prajeste usor si are un gust mai bun dupa ce presarati nuca peste prajitura, apasati usor cu palma, nuca se va fixa usor in crema si nu va cadea. Puneti in ciocolata, in timp ce se topeste la baie de aburi, o lingurita de unt, aceasta va capata un aspect mai lucios.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.