Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru meringue :
4 albusuri
200 gr zahar
50 gr amidon
Pentru crema:
200 ml frisca lichida 30% grasime (tinuta neaparata la rece)
50 gr zahar
Pentru decor:
1/2 mango
1 kiwi
1 fructul pasiunii
1/2 rodie
Mod de Preparare: Bateti albusurile: cand incep sa devina spuma, adaugati zaharul si amidonul, cate putin cate putin. Albusul ar trebui sa fie foarte neted si stralucitor. Întindeți albusurile pe o foaie de copt si formati un cerc gros. Puneti la cuptor timp de 1 ora si 20 minute la 120° C. Se lasa la racit.
Puneti frisca la rece pentru cel putin 1 h. Puneti si vasul bolului in frigider. Scoateti bolul si frisca de la rece si bateti timp de 15 min. Bateti frisca foarte bine, apoi adaugati zaharul putin cate putin. Intindeti frisca peste bezeaua rece.
Pregatiti-va fructele: taiati mango si kiwi in cubulete, luati semintele din rodie si pulpa fructului pasiunii. Puneti bucatile de fructe deasupra Pavlovei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.