Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
file de peste
pemet
sare
piper ulei pentru prajit
Sos
1 ceasca smantana
1 lingura faina
1 cescuta vin
putin unt
2 catei de usturoi pisat
o bucatica de branza de vaci sau cascaval
condimente (sare, piper, oregano, cimbru, maghiran, sau ce va place)
1 paharel conjac
Mod de Preparare: Pestele se spala si se sterge in prosop. Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, a foc iute.
Sosul: se amesteca faina cu smantana, se dilueaza cu vin (poate fi si lapte daca va place sosul mai dulce). Se condimenteaza se da un clocot, se adauga usturoiul, untul si coniacul. Pestele se serveste fierbinte cu sos si mamaliguta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.