Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
235 gr faina de orez
60 gr piure mere
60 gr zahar
100 gr ciocolata (taiata in bucati sau 100 gr pepite de ciocolata)
100 gr de margarina vegetala
1 lingurita praf de copt
Mod de Preparare: Într-un vas, zdrobiti margarina cu o furculita pentru a o inmuia. Adaugati zaharul si amestecati pana obțineti o crema. Adaugati piureul de mere si amestecati din nou. Adaugati faina, apoi praful de copt si amestecati. Aluatul ar trebui sa fie omogen. Daca il atingeti si nu va ramane pe degete, inseamna ca este gata! Daca este prea lipicios, adaugati putina faina. Adaugati pepitele de ciocolata si amestecati. Preincalziti cuptorul la 180° C. Formati bile mici din aluat si așezati-le pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament. Apăsați bilele cu o furculita. Deoarece biscuitii dvs. nu se vor intinde in timpul coacerii, in aceasta etapa definiti grosimea pe care doriti sa o dati. Coaceti 15 minute si lasati sa se raceasca imediat ce ii scoateti din cuptor.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.