Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
90 gr zahar pudra
50 gr ciocolata neagra
50 ml smantana lichida
50 gr unt
10 gr cacao pudra
90 gr migdale pudra
10 gr de faina
5 gr praf de copt
2 pere
Mod de Preparare: Topiti ciocolata cu smantana. Apoi topiti untul. Decojiti perele dar pastrati coditele Preincalziti cuptorul la 180° C. Amestecati zaharul cu ouale. Adaugati ciocolata topita si amestecați. Adaugati untul topit si amestecati. Adaugati cacaoa, migdalele pudra, faina si praful de copt si amestecati bine. Se toarna amestecul intr-o forma de chec unsa cu unt si apoi acoperita cu hartie de copt. Taiati perele in jumatate, scobiti miezul si puneti jumatatile in tava. Coaceti 45 minute la 180°C. Scoateti checul si dezlipiti hartia de copt.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.