Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 para
3 oua (inclusiv unul batut)
80 gr zahar
100 gr migdale pudra
50 gr unt moale
2 aluaturi de foietaj
Mod de Preparare: Decojiti si taiati para in felii subtiri. Preincalziti cuptorul la 180° C. Se amesteca ouale cu zaharul, pudra de migdale si untul. Suprapuneti cele doua aluaturi de foietaj si taiati in triunghiuri. Separati cele doua straturi. Intindeti crema de migdale lasand o margine mica si puneti perele in mijloc. Acoperiti cu alt triunghi de foietaj. Etasati marginile apasand cu dintii unei furculite. Ungeti cu ou batut. Coaceti 20 min la 180°C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.