Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg de cartofi
400 g rosii decojite (o cutie)
50 g cascaval (optional)
2 - 3 catei de usturoi
o legatura de patrunjel
sare, piper
2 linguri ulei
Mod de preparare: Curatam cartofii, ii taiem pe jumatate sau ii lasam intregi daca sunt mai mici si ii punem la fiert. Se lasa la fiert cam 15 minute, trebuie sa fie patrunsi, dar nu prea moi.
Facem un sos din rosiile tocate marunt, patrunjelul tocat fin, usturoiul pisat, sare si piper.
Cand carofii sunt gata, ii scurgem de apa si ii asezam intr-un vas uns cu ulei. Deasupra turnam sosul si presaram cascavalul razuit. Coacem la 180 de grade timp de 20 - 30 de minute, pana se rumeneste.
Cartofii se servesc calzi, se orneaza cu patrunjel si au aproximativ 100 de calorii la 100 de grame.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.