Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
aluat de tarta
1 ou
150g faina
1 lingurita sare
umplutura
3 bucati praz
2 oua
200ml smantana dulce
50~70g cascaval ras
1 lingura faina
sare, piper, nucsoara
Mod de Preparare
Aluatul de tarta: Se bate oul cu sarea, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin. (In cazul in care compozitia este prea moale se mai adauga putina faina, iar daca este prea uscata, putina apa.) Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min. Se intinde intr-o foaie putin mai mare decat forma de tarta, se aseaza in forma (unsa cu ulei si pudrata cu faina) si se preseaza usor aluatul astfel incat acesta sa se "lipeasca" de peretii formei si apoi se taie surplusul de aluat.
Umplutura: Fiecare praz se taie in doua pe grosime, apoi "feliute"; totul se caleste in putin unt sau ulei de masline pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca. Se bat ouale, se adauga smantana, faina, sarea, piperul, nucsoara si se amesteca bine. Peste aluatul de tarta pregatit (in forma) se intinde prazul calit, deasupra se presara cascavalul, apoi se toarna compozitia cu smantana si se da la cuptor pentru 30~40 min.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.