Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300g biscuiti (am folosit digestivi)
1 cutie branza (500g)
1 cutie mascarpone
3 oua
1 cana de zahar
3 linguri de smantana
150g unt
coaja de lamaie si/sau portocala
Pentru caramel:
100g zahar
200 ml frisca lichida
50g unt
Mod de Preparare: Am pisat biscuitii si peste ei am adaugat untul topit. Am amestecat bine apoi i-am asezat in tava presand bine compozitia de biscuitii cu mana. Crema am facut-o amestecand branza cu mascarponele, smanatana, zaharul, ouale si aromele. Rezultatul l-am pus in tava cu blatul de biscuiti. Am bagat la cuptorul preincalzit timp de 45-50 minute (la 155 grade) pana se vedea ca este inchegata. Am lasat-o in cuptor pana s-a mai racit (dar nu de tot). Cat se raceste faceti caramelul: Intr-o cratita am ars zaharul pana a devenit maroniu. Peste el am adaugat frisca lichida si untul apoi am lasat sa fiarba putin pana s-a mai ingrosat putin. Caramelul l-am turnat apoi peste chessecake-ul rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.