Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 fire de praz
200 g masline
ulei de masline
o lingurita de unt
3 linguri bulion
o lingura faina
o lingura zeama de lamaie
Mod de Preparare: Se fierb maslinele in apa cat sa se moaie. Cu ocazia asta se mai si desareaza. Se incinge uleiul de masline impreuna cu untul intr-o cratita si se adauga prazul taiat bucati de 3-4cm lungime si maslinele scurse. Se calesc cateva minute dupa care se sting cu apa calda. Se lasa sa fiarba pana s-a muiat prazul. Se pune o lingura de faina desfacuta in apa, bulionul, zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa 5-10 min si e gata. Este o mancarica de sezon, numai buna in post. Are o dulceata aparte data de prazul tanar si nu mai vorbesc de gustul excelent!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.