Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 oua
1 cutie ciuperci
1 ceapa mica
250 g branza de vaci
50 g branza feta
sare,piper
1/2 cutie iaurt sau 50 g smantana lichida
ulei sau unt pentru prajit
Mod de Preparare:
Umplutura branza - se amesteca branza cu feta maruntita si frecata, oul batut si se adauga sare dupa gust
Umplutura ciuperci - se caleste ceapa taiata foarte marunt in ulei (se poate folosi unt, are un gust mai delicat) si se adauga ciupercile maruntite. Se tin pe foc aproximativ 5-7 minute dupa care se adauga smantana/iaurtul si se mai prajesc 3-4 minute. Se adauga sare dupa gust.
Aluatul taiat in doua, cate o foaie pentru fiecare umplutura. Se pot face orice fel de forme, de preferat simple si lunguiete ca la strudel, unse cu ou batut si intepate cu scobitoarea.
Se dau la cuptor, preancalzit la 200 grade celsius pentru 20-30 minute. Trebuie verificate des. stat cu ochii benoclati pe ele sa nu le ard caci nu intotdeauna corespund specificatiile de pe punga cu aluat cu cuptorul fiecaruia.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.