Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet de aluat de foietaj
500 ml lapte
coaja de lamaie-netratata
1 plic de zahar vanilat
250 gr zahar
60 gr amidon
6 galbenusuri
scortisoara pudra (optional)
Mod de Preparare: Turnati laptele intr-o cratita. Adaugati zaharul vanilat si coaja de lamaie si lasati sa se infuzeze 10 minute la foc mediu. Combinati amidonul de porumb si zaharul intr-un castron. Luati laptele de pe foc. Adaugati amestecul de amidon de porumb si zahar si amestecati bine cu un tel. Se adauga galbenusurile si se amesteca din nou. Puneti cratita pe foc pentru se a ingrosa amestecul. Desfaceti aluatul de foietaj si puneti-l in tava unsa si pudrata cu faina. Turnati preparatul pe foietaj, neteziti suprafata si coaceti 30 de minute la 180° C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.