Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru pandișpan:
6 ouă
250 g făină
50 g unt
250 g zahăr
sare
o fiolă esență de vanilie
coajă de lămâie
5 linguri apă clocotită
Ingrediente pentru glazură:
400 g zahăr
60 g cacao
300 ml apă
75 g unt
o fiolă esență de vanilie
200 g nucă de cocos
Mod de preparare: Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm sarea, zahărul și amestecăm bine. Adăugăm gălbenușurile bătute cu zahăr, esența de vanilie, coaja de lămâie, untul topit și apa clocotită. Amestecăm totul foarte bine. Treptat, adăugăm făina și amestecăm până obținem un aluat moale și omogen. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20 de minute. Pentru glazura de ciocolată, amestecăm pudra de cacao cu zahăr. Adăugăm apa și punem compoziția la fiert, pe foc mic. Amestecăm până la omogenizare. Pentru a forma prăjitura, tăiem pandișpanul cubulețe. Le dăm prin glazura de ciocolată. La final, le așezăm pe un platou și decorăm cu nucă de cocos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.