Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Blat
250 gr margarina
200 gr ciocolata menaj
1 cana zahar (250 ml)
1 cana si 1/2 faina
2 oua
1 pachet praf de copt
1 ceasca de lapte
1 plic zahar vanilat
Bilutele de cocos
250 gr nuca de cocos
1 cutie lapte condensat
1 ou
Mod de preparare: Margarina se topeste impreuna cu ciocolata pe baie de aburi si apoi se raceste usor. Bateti ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugati laptele, faina amestecata cu praful de copt si ciocolata. Turnati aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si lasati-l un pic deoparte.
Prepararea bilutelor de cocos: Galbenusul oului se amesteca cu nuca de cocos, laptele condensat si albusul batut spuma. Din acest aluat formati bilute mici pe care le introduceti in aluatul de ciocolata. Coaceti prajitura la 200 de grade, timp de 20-30 de minute. Se presara cu nuca de cocos si se lasa la rece pana a doua zi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.