Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 ml lapte batut
2 oua
3 cani faina de malai (aproximativ; 200 ml)
3/4 cani faina de grau
3/4 cani zahar
1/2 cani ulei
1/2 lingurite bicarbonat de sodiu
Mod de Preparare: Intr-un bol amestecati faina (ambele) cu 1/2 din zahar. In altul amestecati ouale, uleiul, laptele batut si restul de zahar. Nu e nevoie sa folositi mixerul, o furculita e de ajuns.
Turnati compozitia lichida peste faina si amestecati pana se incorporeaza bine, apoi adaugati bicarbonatul de sodiu stins cu putin otet si mai amestecati. Compozitia trebuie sa fie asemanatoare celei de la mamaliga, putin mai tare. Daca e mai lichida, mai adaugati putina faina de grau.
Turnati compozitia intr-o tava unsa cu ulei si dati la cuptor. Eu am folosit o tava ingusta de chec, motiv pentru care s-a copt mai greu (45 min, acoperita dupa catva timp cu staniol pe deasupra). Daca folositi o tava mai mare, mariti proportional cantitatile.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.