Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru 12 brioșe:
200 grame făină
200 ml lapte
2 ouă
2 linguri de ulei
1 plic praf de copt
100 grame cașcaval Sofia
100 grame șuncă
1 legătură ceapă verde
1 ardei ardei roșu
1 linguriță frunze de pătrunjel tocat
1 linguriță semințe de floarea soarelui (opțional)
Mod de preparare: Bați ouăle, împreună cu laptele și uleiul, după care adaugi șunca tăiată fidea, cașcavalul cuburi, ardeiul roșu și ceapă verde tăiate mărunt și pătrunjelul tocat. Amesteci separat făina cu praful de copt, apoi le amesteci cu compoziția lichidă și omogenizezi. Pregătești formele de brioșe pe care le ungi cu ulei sau le tapetezi cu hârtie specială pentru brioșe, iar apoi le umpli cu compoziția obținută până la un deget sub margine. Presară semințe de floarea soarelui și pune-le în cuptorul preîncălzit. După 30-40 minute, când sunt rumenite puțin deasupra, poți să le scoți.
Această rețeta poate fi făcută după bunul plac și cu bacon, broccoli, ton, chimen, ciuperci, cu siguranță, te va încânta de fiecare dată.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.