Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
170 grame zahar
120 grame ciocolata (sa nu fie ciocolata amaruie)
2 linguri cacao
2 oua
280 grame branza crema
200 grame miez nuca (opriti cateva jumatati miez de nuca pentru a orna negresa)
100 grame unt
170 grame faina
Glazura:
50 grame unt
85 grame ciocolata (sa nu fie ciocolata amaruie)
200 grame zahar pudra
1 lingura cacao
2 linguri lapte
Mod de Preparare: Intr-un castron amestecati bine 2 linguri de zahar cu branza crema, apoi lasati-le deoparte pentru ca zaharul sa se topeasca. Puneti untul, ciocolata si cacaua la fiert la bain-marie pana se topesc. Amestecati bine. (daca nu aveti ciocolata se pot folosi in loc 3 linguri de cacao). Intr-un alt castron amestecati cu mixerul ouale impreuna cu restul de zahar. Apoi adaugati compozitia unt/ciocolata realizata anterior si amestecati bine pana cand aluatul devine ciocolatiu. In alt castron amestecati faina cu nucile pisate, incorporati apoi cu aluatul obtinut anterior. Puneti jumatate din compozitie in tava pregatita anterior. Deasupra puneti compozitia cu branza crema. Adaugati cealalta jumatate din aluatul cu ciocolata, deasupra celui cu branza crema. Dati tava in cuptorul incins la 180grade celsius, 40-45 minute. Intre timp preparam glazura: Amestecati untul, ciocolata, cacaua si laptele la bain marie (daca nu aveti ciocolata se pot folosi in schimb 2 linguri de cacao). Adaugati zaharul si amestecati bine cu mixerul. Daca compozitia este prea groasa adaugati un pic de lapte. Adaugati glazura deasupra ei dupa 15-20 minute dupa ce ati scos-o din cuptor. Deasupra puneti pune jumatati din miez de nuca.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.