Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1000 g de branza cremoasa (30 % grasime)
3 oua
300 g zahar
8 linguri de pesmet
½ pachet de praf de copt
125 g unt (minim 82% grasime)
1 esenta vanilie
1 esenta portocale (dupa gust)
Pentru a pregati aceasta prajitura ai nevoie doar de cca 15 minute si apoi de inca 50 minute timpul pe care prajitura il petrece in cuptor.
Mod de preparare: Topeste untul si apoi amesteca-l incet si cu grija peste ouale batute spuma cu zaharul in prealabil. Apoi adauga incet si treptat si restul ingredientelor: praful de copt, 6 linguri de pesmet (nu se pune tot pesmetul pentru ca vei mai avea nevoie pentru a tapeta tava), si esentele de vanilie si portocale. Mare atentie sa nu folosesti mixerul, ci o spatula sau lingura. Pregateste o tava pe care o ungi cu unt si o tapezi cu pesmet. In aceasta tava vei adauga compozitia de branza pe care o intinzi uniform cu o spatula si o introduci in cuptorul preincins la 170°C si pe care o vei lasa in cuptor aproximativ 50 de minute. Daca doresti cu aproximativ 15 minute inainte de a opri cuptorul poti scoate prajitura o ungi cu putin gem de caise si apoi presari cativa fulgi de migdale. Astfel vei avea un gust usor oriental si prajitura va avea un aspect minunat. Aceasta reteta de prajitura cu crema de branza este una dintre ce le mai rapide, usoare si delicioase retete cu care sigur ii vei cuceri pe cei de langa tine.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.