Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi
2-3 morcovi mari
2 radacini de pastarnac
5 cepe mijlocii
1 lg (lingurita) de cimbru
1 lg de salvie
sare, pipe
ulei
3 Lg (linguri) otet balsamic
100 ml vin rosu sau apa
Mod de Preparare: Cartofii se curata si se taie in doua, morcovii in patru (iar pe lungime, in doua), pastarnacul in doua dupa care se fierb pe jumatate. In tava se pun 3-4 Lg de ulei (depinde de dimensiunea tavii), apoi legumele fierte, ceapa taiata in doua, vinul, se stropeste cu otet balsamic, sare, piper, cimbru, salvie si se da la cuptorul incins pana capata o culoare aurie si legumele sunt pastrunse. mai stropiti-le din cand in cand cu zama din tava, daca e nevoie mai adaugati apa, ca sa nu se arda pe fund.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.