Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg dovlecei, apox. 5 bucati
1 ceapa
1 morcov mare
1 bucata de telina
putin ulei de masline
1 l bors
apa
1 cub concentrat de legume
smantana
patrunjel
Mod de Preparare: curatam, spalam bine legumele si le uscam de apa. Ceapa si morcovul le tocam marunt. In 2 linguri ulei de masline le inabusim putin, pana se inmoie. Intre timp taiem telina cubulete mici. Si dovleceii in cuburi potrivite. Le lasam coaja, pentru un plus de gust. Peste legumele inabusite turnam apa, pentru inceput 1l si jumatate si cubuletul de legume. Cand apa incepe sa fiarba adaugam telina. Lasam putin sa fiarba si turnam borsul. Cand incepe iar sa fiarba adaugam dovleceii. Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic. Daca mai este nevoie puteti sa mai adaugati apa. Spre final adaugam si smantana, cat doriti de multa. La final tocam patrunjel si-l adaugam. Puteti sa bateti si doua oua si sa dregeti ciorba cu ele. Va fi si mai delicioasa. Se serveste calda cu paine proaspata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.