Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blatul
400 g biscuiti
100 g unt topit
Umplutura
1 kg branza dulce la temperatura camerei
1 cana zahar pudra
300 ml smantana
4 oua
1 lingurita coaja de portocale rasa
Mod de Preparare: Biscuitii se dau prin blender pana cand se aseamana cu pesmetul fin. Se adauga apoi si untul si se toarna amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru umplutura, se amesteca branza, zaharul si smantana cu un mixer pana devine un amestec fin. Se adauga ouale, coaja de portocala rasa si se amesteca iar apoi se toarna amestecul peste biscuiti. Se coace pentru 45 de minute. Se opreste cuptorul si se lasa sa se raceasca in cuptor timp de 1 ora si jumatate. Se pastreaza la frigider peste noapte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.