Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 g file de cod, taiata in 4 bucati
6-7 linguri de ulei de masline
1-2 catei de usturoi, tocat
2 linguri de pasta de tomate
rosii decojite la cutie de 400 g
10-15 masline negre, fara samburi si feliate
1 frunze de dafin
½ lingurita de zahar
patrunjel tocat
sare
piper
Mod de Preparare: Se pun 4 linguri ulei de masline intr-o cratita pe foc, se adaug usturoiul si se prajete usor pentru 30 de secunde. Se scoate si se adauga ceapa tocata fin. Cand devine sticloasa se adauga pasta de tomate si se amesteca inca 30 de secunde. Apoi adauga rosiile taiate si se fierb timp de 10-15 minute pana se ingroasa. Adaugati zaharul si condimentati cu sare si piper. Dati deoparte. Intr-o tava de cuptor puneti cele 3-4 linguri de ulei de masline ramase. Puneti bucatile de cod cu partea alba in sus si pielea jos. Turnati peste peste sosul de tomate si imprastiati maslinele fara samburi si taiate in felii. Se coace în cuptor timp de 10-15 minute pana cand carnea a devenit opaca. Se scoate din cuptor si se presara cu frunze de patrunjel tocat, inainte de servire.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.