Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
9 albusuri
250 gr zahar
1 praf de copt
200 gr nuci macinate si 50 gr. nuci taiate bucatele mici
4 linguri faina
Crema:
9 galbenusuri
5 linguri zahar
2 pliculete zahar vanilat
140ml lapte
1 pachet unt
Mod de Preparare:
Blatul: Batem albusurile cu un praf de sare, pana cand obtinem o spuma pufosa. Adaugam zaharul batand in continuare. Cand a terminat cu zaharul, adaugam tot pe rand cate 1 lingura cu nuci macinate, amestecand usor cu un tel de jos in sus. Dupa aceea urmeaza faina amestecata in prealabil cu praful de copt, tot cate 1 lingura amestecand incet. La sfarsit nucile taiate bucatele. Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam compozitia, o nivelam si o dam la cuptor pentru 25 de minute. Cuptorul trebuie sa fie incins.
Crema. Intr-o cratita amestecam galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si laptele. Le punem sa fiarba pe abur pana cand se ingroasa crema.
Dupa ce s-a ingrosat o lasam la racit. Cand este complet rece o amestecam cu un pachet de unt. Apoi o punem peste blat si se decoreaza dupa preferinta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.