Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 linguri unt sau margarina, 2 medalioane de cambut groase de aproximativ 2,5 cm (de cate 350 g), sare, 2 linguri seminte de susan, 150 g paine proaspata maruntita, 1 lingura cimbru proaspat tocat sau 1 lingurita cimbru uscat, piper negru, ramuri de cimbru, dupa gust.
Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 180oC si se unge cu unt un vas termorezistent. Se topeste untul intr-un vas mic la foc potrivit, apoi se ia de pe foc. Se asaza medalioanele de peste in forma, se ung cu unt topit, se sareaza usor si se dau la cuptor 10 minute. Intre timp, se rumeneste 3 minute susanul in restul de unt, avand grija ca untul sa nu se innegreasca. Se adauga painea maruntita, cimbrul si piperul si se amesteca bine. Se toarna amestecul peste medalioane. Se mai da pestele 15 minute la cuptor si se coace pana cand se desface usor cu furculita. Se spala cimbrul si se zvanta. Cand sunt gata, medalioanele se taie pe din doua, se aranjeaza pe platou si se orneaza cu crengute de cimbru.
Adina va doreste "Pofta Buna"
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.