Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr cartofi
2 oua
5 felii sunca presata
70 gr cascaval ras
12 oua prepelita
sare
piper
Mod de Preparare: Curatati cartofii si dati-i pe razatoare. Puneti-i intr-un prosop si stoarceti cat mai bine pentru a scoate apa din ei. Dupa ce i-ati stors puneti-i intr-un vas, apoi adaugati cele 2 oua, sare, piper si amestecati bine. Puneti 1 lingura cu varf din amestecul de cartofi in fiecare forma de briosa, unsa in prelabil. Apoi, cu degetele, presati cartofii pana la margini pentru a forma cuiburile. Puneti in cuptor si coaceti timp de 12 minute la 180° C. Taiati sunca presata in bucati mici si caliti intr-o tigaie fierbinte. De asemenea, gatiti ouale de prepelita in tigaie. Cand cuiburile de cartofi s-au gatit, lasati-le sa se raceasca cateva minute, apoi desfaceti-le usor. Puneti cascaval ras pe fundul fiecarui cuib, apoi cateva bucati de sunca si acoperiti cu un ou de prepelita prajit. Gata!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.