Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600 g carne pasare
1 ceapa (taiata marunt)
200 g ciuperci
5 lingurite unt (ulei)
2 lingurite faina
100 ml lapte
1 galbenus de ou
2 linguri de smantana
supa de carne (piper, sare dupa gust...delikat si putin patrunjel sau marar pt decor)
Mod de Preparare: Ceapa si ciupercile se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin, carnea se ferbe (pana devine fragida). Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea, amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase. Apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie, (focul trebuie sa fie ff mic) se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat, dupa gust) si apoi se adauga ceapa, ciupercile si carne. Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.