Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 piepti de pui
2 morcovi mari
6 ciuperci
1 ou
50 g cascaval
1 legatura mica marar
1 legatura ceapa verde
sare, piper, rozmarin
1 pahar vin alb
Mod de Preparare: Pieptul dezosat, se bate putin cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Morcovii fierti se taie bucati mai mari la fel si palarioarele de la ciupercute. Coditele ciupercilor se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare, se toaca marunt ceapa si mararul. Se amesteca toate ingredientele cu oul, sare, piper si rozmarin pudra. Aceasta compozitie se pune pe pieptul de pui si se ruleaza, se poate prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei se adauga vinul si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste. Se poate servi cu orez condimentat cu sofran si sos de rosii picant.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.