Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat:
5 oua
100 g zahar
60 g faina
20 g cacao
1 praf de copt
Pentru crema:
5 oua
100 g zahar
200 g unt
200 g ciocolata
100 g nuci, alune sau migdale
esenta de rom
1 banana
Pentru ornat:
1 banana
ciocolata alba
Mod de Preparare:
Blatul: se bat spuma tare albusurile cu zaharul adaugat in ploaie. Adaugati galbenusurile cacaoa faina (in ploaie)si praful de copt. Se amesteca bine cu o spatula(de jos in sus) dupa fiecare ingredient pentru a se incorpora.Compozitia se da la cuptorul incalzit intr-o tava tapetata. Se coace la foc mic.Cand e gata se lasa putin pentru a se racorii, se scoate din tava si se ruleaza intru-un prosop umed sau folie.
Crema: Ouale se freaca bine cu zaharul si se fierb pe baie de abur pana se ingroasa. Cand sunt gata se adauga ciocolata bucati si se amesteca pana se topeste. Apoi se pun migdalele si esenta de rom. Cand este rece se spumeaza cu untul.Se desface blatul se pune crema (nu toata ca sa mai ramana pentru ornat) banana in capatul blatului si se ruleaza inapoi. Se orneaza cum se doreste.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.