Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Cartofi
suc de rosii sau bulion
3-4 catei de usturoi
1 ardei gras
2 cepe mai mici
Condimente(sare, piper, boia de ardei dulce si iute, ienibahar, o foaie de dafin)
leustean
Mod de Preparare: Cartofii se curata se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa si ardeiul se toaca, se calesc in ulei pana cand ceapa devine transparenta si apoi se pune sucul de rosii. Cand cartofii sunt aproape fierti se pun intr-o tava si peste se pune sosul pregatit. Se presareaza cu sare, piper, boia, ienibahar, usturoiul tocat, foaia de dafin si se da la cuptor pana cand se rumenesc apoi se scot din cuptor si se presara leusteanul proaspat tocat. In tava se mai poate pune sunculita afumata. Cartofii astfel obtinuti se pot servii ca garnitura, alaturi de friptura sau ca atare cu salata de varza.Friptura de pui pulpe si piept de puisare piper si boia de ardei dulce(sau iute). Se dezoseaza carnea se taie bucati se condimenteaza cu sare, piper, boia si se prajeste in ulei.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.