Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr ciocolata neagra
150 gr unt
4 ou
75 gr zahar
2 foi de gelatina
fulgi de migdale
Mod de Preparare: Puneti foile de gelatina in apa rece. Intr-un castron puneti ouale si zaharul si amestecati timp de 5-10 minute pana cand se omogenizeaza. Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se adauga gelatina bine scursa si se amesteca pana se dizolva bine. Se toarna ciocolata peste amestecul de oua si zahar si se amesteca usor pana cand se omogenizeaza. Puneti folie alimentara in forma de chec si adaugati mousse-ul rezultat. Puneti in frigider cel putin 4 ore. Transferati pe un platou de servire. Indepartati cu grija folia alimentara si presarati cu fulgi de migdale.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.