Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 oua
180 gr zahar
2 portocale bio
2 linguri de amidon de porumb
1 lingurita praf de copt
60 gr unt
20 gr zahar pudra pentru decor
Mod de Preparare: Bateti ouale cu zaharul. Adaugati coaja de 1 portocala si sucul de la ambele portocale. Apoi se adauga untul topit, amidonul de porumb si praful de copt. Bateti bine. Ungeti o tava de copt cu unt si puneti o foaie de hartie copt pe fund. Turnati amestecul in tava peste hartia de copt. Acest amestec este foarte lichid, dar se va găti bine, nu va faceti griji! Coaceti 15 minutes la 180°C. Scoateti-o din cuptor si rasturnati-o pe un prosop ud. Scoateti hartia de copt si pudrati cu zahar pudra pe toata suprafata. Puneti un prosop ud si deasupra si intoarceti. Apoi rotiti pentru a-i forma unei rulade. Lasati sa se raceasca.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.