Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g cartofi
50 g faina
30 g unt/margarina/ulei
2 oua
50 g cascaval
100g telemea
marar tocat
ulei pt prajit
Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja apoi se dau prin razatoare dupa ce se curata, cat sunt calzi inca. Se rade cascavalul si telemeaua, se amesteca toata razatura impreuna cu untul si cu ouale, apoi se adauga faina, pana cand rezulta o compozitie care poate fi modelata in sfere mici fara sa se lipeasca prea mult de palme.
Mie mi-a intrat cam 150 g de faina, nu doar 50 g. La urma se amesteca si mararul tocat (eu am avut patrunjel). A rezultat o compozitie moale pe care am modelat-o cu grija. Se fac sfere mici care se dau prin faina, apoi se prajesc in ulei exact ca niste chiftelute.
Se servesc ca aperitiv, dar mult mai bine se potrivesc ca garnitura la friptura. Singurul dezavantaj este ca absorb mult ulei.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.