Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 cartofi micuți
sare
ulei de măsline
parmezan
rozmarin
Mod de preparare: Pentru început, spală bine cartofii și pune-i la fiert într-o oală mare în care ai adăugat sare. Ai grijă să alegi cartofi cu coaja subțire, pentru a putea fi consumată. Trebuie să fierbi cartofii cam o treime din timpul total necesar. Ei trebuie să rămână intacți și puțin negătiți, pentru că se vor termina de gătit în cuptor. Încinge cuptorul la 220 de grade. Ia o tavă și pune o foaie de copt în ea. Apoi, ia fiecare cartof și așează-l în tavă, la distanță unul de celălalt. Zdrobește fiecare cartof cu fundul unei linguri, astfel încât să devină plați. Pune puțin ulei, usturoi ras, sare și parmezan. Lasă-i în cuptor la temperatură mare până devin aurii și crocanți. Servește-i cu pătrunjel presărat pe deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.