Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr sfecla gatita
1 cartof
1 cub de supa
500 ml de apa
100gr iaurt natural
Sare
Seminte de dovleac
Cateva frunze de patrunjel
Mod de Preparare: Diluati cubul de supa in 500 ml de apa fierbinte. Dati deoparte. Curatati si taiati cartoful in bucati. Rumeniti bucatile de cartof intr-o cratita cu putin ulei de masline pentru cateva minute. Adaugati sfecla taiata in bucati, 500 ml apa +cubul de supa de legume si fierbeti timp de 15 minute, acoperit. Intre timp, amestecati iaurtul cu sarea. Imediat ce sfecla s-a gatit, amestecati supa de sfecla rosie si serviti.
Decor: orneaza supa cu iaurt, cateva seminte de dovleac si frunze de patrunjel.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.