Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o conopida medie ca si dimensiune
2 oua
100 ml smantana
pesmet
o lingura de unt
150 g cascaval
50 g parmezan razuit
sare, piper
o lingurita de praf de usturoi
Mod de Preparare: Desfacem conopida buchetele si o punem la fiert in apa cu putina sare pentru 10 minute! Dupa cele 10 minute strecuram conopida, o punem sub un jet de apa rece, o lasam sa se scurga si o asezam in tava tapetata in prealabil cu unt si pesmet. Batem ouale, adaugam smantana si adaugam condimentele dupa gust! Turnam amestecul astfel obtinut in tava, peste conopida! Presaram cascavalul si parmezanul razuit peste conopida si dam tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute la 180*C.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.