Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet de aluat de tarta
2-3 banane
220 gr ciocolata
125 ml de smantana lichida
25 gr zahar
90 gr unt
Mod de Preparare: Se pune aluatul in forma si se coace timp de 20 minute la 180°C. Se taie bananele rondele. Dupa ce aluatul s-a racit, puneți rondelele de banane peste el. Puneti smantana lichida la fiert. Intr-un castron, puneti ciocolata si zaharul. Turnati smantana fierbinte peste si amestecati pana compozitia devine neteda si omogena. Topiti untul si puneti-l peste amestecul de mai sus. Varsati imediat amestecul peste banane. Rotiti tarta pentru a dispersa ganache-ul pe intreaga suprafata. Dati la rece pentru 1 ora. Aranjati banele peste ganache-ul racit. Fiti creativi!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.