Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 şi 1/3 cani de apă
2/3 cana de orez
1 cana lapte praf
½ cana de stafide sau o banană feliată
½ cana de zahăr
vanilie
scorţişoară praf
2 ouă bătute uşor
Mod de preparare: Puneţi apa şi orezul la fiert într-un vas mare. Când clocoteşte apa, daţi focul mai mic şi fierbeţi aproximativ 25 de minute, până când apa scade. Adăugaţi laptele, fructele, zahărul, condimentele şi puneţi din nou pe foc. După ce s-au încorporat toate ingredientele luaţi câteva linguri din oală şi puneţi-le într-un castron. Turnaţi uşor ouăle bătute şi amestecaţi încontinuu. Apoi răsturnaţi castronul înapoi în oală şi lăsaţi să fiarbă 2-3 minute amestecând încontinuu.
Preparatul se poate servi atât ca mic dejun, cât şi ca o gustare (rece sau cald). Dacă doriţi, puteţi adăuga iaurt în momentul servirii.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.