Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana morcov ras
1 cana mar ras
200 g zahar
50 ml ulei de floarea soarelui
½ ceasca suc de portocala
100 ml apa minerala
300 g faina
1 plic praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
coaja rasa de lamaie si portocala
Mod de Preparare: Intr-un vas mixam zaharul, uleiul, zeama de porocala si apa minerala - pana la topirea zaharul. Punem morcovul si merele rase si amestecam bine. Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de copt. Le adaugam lingura cu lingura in amestecul de mai sus. Adaugam si coaja citicelor impreuna cu scortisoara. Omogenizam bine. Ungem si tapetam o tava de chec si turnam comozitia obtinuta. Dam la cuptorul incis in prealabil, pentru 45-50 min. la foc potrivit (180*C). Lasam sa se raceasca bine apoi pudram cu zahar vanilat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.