Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluatul de tartă:
200 gr făină
4 linguri zahăr
100 ml ulei
un praf de sare
apă rece
Pentru umplutură:
6 mere
2 linguri zahăr
1 lingură scorțișoară
Mod de preparare: Într-un bol puneți făina, zahăr, sare și ulei și începeți să frământați în timp ce adăugați treptat apa rece. Cum oul lipsește din rețetă, fiind elementul care închega aluatul, apa îi va ține locul. Aluatul se pune în formă de copt și se găureste cu dinții unei furculițe și lăsați-l la rece circa 30 de minute.
Pentru umplutură se spală merele și se curăță de cotor, ca mai apoi să le tăiați în felii grosuțe. În tigaia încinsă puneți merele pentru a le căli ușor, iar apoi le scoateți pe un prosop care să absoarbă. Apoi se adaugă feliile de mere în tavă, peste altuatul pregătit în formă, presărați zahărul, scorțișoara și coaceți tarta la aproximativ 180 de grade timp de 20 de minute. Presărați la final cu zahăr pudră și poftă bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.