Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300g carne tocată de vită
¼ ceapă mică
1 căţel de usturoi
1 morcov
ulei de măsline
1 cană de vin roşu
1 conservă de roşii
condimente
Mod de preparare: Se sotează ¼ ceapa tocată, usturoiul zdrobit şi morcovul ras, într-o tigaie încinsă cu 2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă carnea şi se amestecă bine şi des ca să nu se lipească. După ce s-a rumenit uşor carnea, se adaugă vinul roşu şi conserva de roşii tăiate cubuleţe. Se lasă să fiarbă neacoperit până se obţine un sos consistent (lichidul trebuie să scadă la jumătate). Se asezonează cu sare, piper şi ierburi mediteraneene uscate după gust. Se serveşte peste pastele preferate, fierte conform instrucţiunilor de pe pachet.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.