Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 Kg urzici
1 ceapa
10-15 catei usturoi
condimente
Mod de preparare: Se separa frunzele de tije sub jet de apa, dupa care se mai clatesc frunzele in cateva ape. Se introduc in apa fierbinte si se lasa cam 5 minute. Se scot, se scurg si se toaca marunt. Se toaca ceapa si se caleste putin, se adauga urzicile si se completeaza cu apa pana la consistenta dorita. Se fierb cam 30 minute mestecand mereu sa nu se prinda de cratita. Spre sfarsit se pun condimentele, sare si usturoiul pisat. Se poate mixa cu blenderul daca se doreste o consistenta mai fina.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.