Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
500 gr. ciuperci
5 cepe
5 linguri faină
5 ouă
sare si piper după gust
ulei
Mod de preparare: Curățați ciupercile și spălați-le. După care, puneți-le la fiert. Cât timp ciupercile sunt la fiert, tăiați ceapa mărunt și puneți-o în tigaie la călit, cu puțină sare. Apoi, adăugați ciupercile fierte, care trebuie tăiate feliuțe, și puneți-le la călit peste ceapă. După care, se lasă la răcit. După ce ciupercile și ceapa s-au răcit, adăugați ouălele și amestecați bine, apoi, treptat, puneți cinci linguri de făină, amestecând continuu. Adăugați și sare și piper după gust. Într-o formă de copt tapetată cu hârtie de copt, puneți compoziția. Totul se bagă la cuptor la 180 de grade, timp de 20 de minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.