Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 fripturi (de aprox. 250-300 g fiecare)
1 linguriță piper verde
1 linguriță coriandru boabe
1 linguriță cimbru uscat
1 linguriță fulgi de ardei iute
1 linguriță sare grunjoasă
Ulei de floarea soarelui
Mod de Preparare: Pentru o fripură la grătar alegem un antricot de vită - dacă este de mânzat este și mai bine. Nu găsim antricot, ne putem mulțumi și cu un cotlet, dar să fie un pic împănat cu ceva grăsime. Într-un mojar adăugăm piperul, coriandrul, fulgii de ardei, cimbru și sarea. Se zdrobesc ușor să nu obținem un praf, avem nevoie de ele cât mai grosolan zdrobite. Frecăm amestecul de condimente în mod egal pe ambele părți ale fripturilor. Se lasă la rece pentru min 30 minute. Încingem grătarul și se periază ușor cu puțin ulei. Punem fripturile pe grătarul bine încins și se lasă 1-2 minute pe fiecare parte - dacă le preferați în sânge sau 3-4 minute dacă le preferați bine făcute. Se scot pe un platou și se servesc cu o bucățică de unt deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.