Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pahar iaurt (175 ml)
2/3 pahar ulei
3 oua mari
1 pahar zahar tos
1/2 pahar nuca de cocos
2 + 1/2 pahare faina
1 pahar prune uscate
2 lingurite rase praf de copt
Mod de preparare: Ouale le mixam cu praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin usor spumoase si se mai albesc la culoare. Amestecam iaurtul cu uleiul. Separat amestecam faina cu nuca de cocos si praful de copt. Prunele uscate le taiem marunt. Peste crema de oua punem alternativ din amestecul de ingrediente uscate si din cel de iaurt si ulei. Omogenizam fara sa mixam prea mult. Pregatim o tava medie de copt (24/24 sau 20/30 cm) o tapetam cu hartie de copt si preincalzim cuptorul la 180 de grade. Turnam compozitia in tava si nivelam cu dosul unei linguri. Coacem prajitura timp de 35-40 de minute pana cand este frumos rumenita deasupra. Lasam prajitura sa se racoreasca complet in tava apoi o portionam si o pudram cu zahar pudra din abundenta, sau nu…
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.