Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200g margarina sau unt
2 cesti de zahar
4 oua
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 ceasca lapte
3 1/2 cesti faina
1 cana curmale tocate
2 cesti nuci maruntite
1 cana fulgi de nuca de cocos
1 ceasca suc de portocale
2 cesti zahar pudra
Mod de Preparare: Se amesteca untul si zaharul pana se face crema, se adauga ouale (unul pe rand); se bate bine dupa fiecare adaugare. Bicarbonatul de sodiu se dizolva in lapte apoi se adauga in amestecul de crema. Se adauga curmalele, faina, nuca de cocos si nucile. Se face un aluat ce se amesteca cu mainile. Se pune intr-o tava unsa si presarata cu faina si se coace pana cand scobitoarea introdusa in centru iese curata. Se amesteca sucul de portocale cu zaharul pudra si se toarna peste tortul fierbinte. Lasati-o sa stea peste noapte inainte de servire.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.