Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g ricotta
300 g feta data pe razatoarea mare
300 g mozzarella data pe razatoare
2 oua
5 linguri faina
1 lingurita praf de copt
1/2 cana pesmet
2-3 cani ulei de floarea soarelui pentru prajit, in functie de cat de mare este cratita
Mod de Preparare: Se amesteca bine toate branzele cu ouale, faina si praful de copt. Se formeaza bilute cu diametrul de 2-3 cm si se dau prin pesmet. Se formeaza toate bilutele inainte de a se incepe prajirea. Pentru prajit am folosit o cratita mica, cu diametrul de 20 cm. La prajit, bilutele trebuie scufundate complet in ulei si astfel am folosit ulei mai putin. Se incinge foarte bine uleiul. Se incearca cu una din bilute, trebuie sa se ridice la suprafata, daca sta lipita de fund, uleiul nu este de ajuns de incins. Se prajesc pe rand, cate 4-5 odata, cate 2-3 minute, pana cand sunt rumenite, si se scot cu o paleta cu gauri pe un servetel sa mai absoarba din excesul de ulei. Sunt foarte bune calde, dar se pot pastra si pentru a doua zi, si se pot incalzi la cuptorul cu microunde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.